• Szőrtelen láb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Márciusban vettem észre mindkét vádlim külső oldalán és a jobb com külső oldalán eltűnt a szőr. Mutattam orvps és gyógyszerész ismerőseimnek, szinte egyöntetűen azt mondták vírus vagy bakteriális fertőzés nem lehet, mert a test többi részén is lenne akkor, gyulladásos, sebes hegek, fájdalom nincsenek, egyszerűen a nadrág dörzsölte ki. Vártam nyárig, hogy kinőjön, de semmi. Ők nem szakorvosok, de ezután már hormonális, vagy pajzsmirigy problémára, esetleg cukorbajra is gyanakodtak. Még egy bőrgyógyász asszisztensnek is mutattam, számára sem volt több nadrágkidörzsölésnél. De akkor miért nem nől ki, mivel lehetne kezelni, mely szakorvos területe? Köszönöm válaszát. A láb másik fele is lefotózva, látni mennyire szőrös vagyok és a bokán lévő atópiás ekcéma is.

        Dr. Bodnár Edina válasza a szőrtelen témában

        Véleményem szerint is dörzsölés okozza a problémát. Ne aggódjon, idővel vissza fog nőni. Szedjen Forcapil kapszulát.


        Kérdés: 2010. június 16., 22:06; Megválaszolva: 2010. június 29., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?