• HPV???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Doktor Nő/Úr!

        Pár hete észrevettem, hogy a végbélnyílásom körül apró pici fehéres pontok vannak, mind2 oldalon, nem viszket és nem is ég eddig fel sem tűnt. Viszont régebb óta (2-3hónap) apró kiütések jelennek meg a combomon főként a belső felén illetve a fenekemen szintén alul, apró pattanásra hasonlító kiütések, amik másnapra el is múlanak. Kérdésem az lenne, hogy lehet ez HPV ? ha igen akkor a veszélyes fajtája? Voltam rákszűrésen 2hete, még nem kaptam eredményt, de június közepén megyek tüzetesebb kivizsgálásra nőgyógyászhoz másjellegű problémám miatt, akkor feltétlenül megemlítem neki a problémát.

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrkiütés témában

        Inkább gombás fertőzés okozza  a tüneteit, a HPV okozta condylomák nem múlnak el másnapra.



        Kérdés: 2010-06-02 21:00:07; Megválaszolva: 2010. június 02., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?