• Café au lait

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem az lenne ,hogy a "Café au lait" foltok kezelésére használható-e Bioptron lámpa vagy esetleg van-e valami gyógymód?Mennyire veszélyesek ezek a foltok?Mennyi az esélye hogy ebből Sturge-Weber szindróma lehet?A folok megfigyelésén kívül(méret,szám) van-e valami teendő? Szetretném utólagosan megköszönni,hogy segítettek "kinyomozni" a pest megyei gyermekgyógyász szakfőorvos kilétét,mert sajnos ezzel SENKI- még az illetékes ÁNTSZ- sincs tisztában,pláne a tartósan beteg igazolás felülvizsgálati kérelmének folyamatával sem.Hosszas huza-vonnával és egymásra mutogatással sikerült az utolsó pillanatban megoldanom a kérdést-az Önök segítségével. Nagyon köszönöm!!!! Tisztelettel Butáné Pataki Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a cafe au lait témában

        Sajnos ezek a foltok csak lézerrel tüntethetők el. Nem veszélyesek, daganat nem fejlődik ki belőlük.



        Kérdés: 2010-06-02 20:52:46; Megválaszolva: 2010. június 02., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?