• Anyajegyem levetetni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv!Több kiemelkedő anyajegyem van,bőrgyógyász még nem látta.Pár napja a hátamon lévő egyik kiemelkedő anyajegyem érzékeny és fáj egy picit ha hozzáérek.Ráadásúl a melltartó vonalába van.Le kell vetetni ezt az anyajegyet,az rosszat jelent ha fáj.Azt szeretném még megkérdezni,hogy fájdalmas amikór leveszik?Köszönettel:Fné

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha az anyajegy fáj, a melltartó miatt állandó irritációnak van kitéve, valóban indokolt levetetni. Gyakorlatilag semmire nem következtethetünk ezekből a tünetekből, nagyon sok esetben az ilyen elővigyázatosságból levett anyajegyek szövettana teljesen jóindulatú. Ez inkább csak elővigyázatosság az orvosok részéről, hogy ezek levételét javasolják. A műtét nyilván nem kellemes, de érzéstelenítésben történik. Maga az érzéstelenítés szúrással jár, de utána nem érez semmit.



        Kérdés: 2010-05-26 12:23:11; Megválaszolva: 2010. május 26., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?