• Pénisz!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Az én problémám abból állna, hogy: Nem emlékszem pontosan mikor, de szerintem az új barátnőmmel való szeretkezés utáni napokban kijött a péniszemen egy gombához hasonló dolog. egy nagyobb terjedelmű piros kör, aminek a szülei az élesebb szinüek! (a barátnőmmel már szakitottunk, nem volt hosszú kapcsolat...) Mi lehet az oka? küldenék képet is csak itt nem lehet! Válaszolát előre is köszönöm! Üdvözlettel:  Lajos

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőz témában

        Kedves Lajos!

        A leírás alapján valóban lehet gombás fertőzés. Használjon Lomexin kenőcsöt, ha 1-2 hét alatt nem javul, akkor keressen fel bőrgyógyászt. Amíg meg nem gyógyul, védekezzen.



        Kérdés: 2010-05-11 13:32:55; Megválaszolva: 2010. május 11., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?