• csúnya köröm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        3 éves kisfiam 2 nagylábujján borzasztó csúnya a köröm. Csúnya a színe is,úgy látom,le fog esni.Nem rúgott bele semmibe. Meg van vastagodva is.Napról napra rondább,főleg az elmúlt 1 hétben romlott nagyon a helyzet,és sajnos bőrgyógyászhoz csak jövő héten tudunk menni.Már látta gyerekorvos,aki szerint olyan nincs,hogy leesik a körme.Szerinte benőtt a körme,de itthon megnéztem,nincs egyik oldalon sem benőve.Ezért is kértem időpontot a bőrgyógyásztól is.Én körömgombára gyanakszom,de mivel nem vagyok orvos,nem merek semmilyen vény nélkül kapható szert rákenni.(Létezik egyáltalán,hogy ennyi idősen begombásodik a körme?)Tudna abban segíteni,mit tegyek,hogy ne romoljon tovább a helyzet a jövő hétig?Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a köröm témában

        Nem ajánlom az önkezelést, mert ha kezelik azelőtt hogy orvos látná, nem tudják a gombavizsgálatot elvégezni, és heteket vesztenek el.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-06 16:31:09; Megválaszolva: 2010. május 06., 16:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?