• Roaccutan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hónapig szedtem 20 mg-os Roaccutant.( 1 dobozzal)Szeretnénk gyereket vállalni, de nagyon különböző véleményeket olvastam a Roaccután szedése utáni várakozási időről.Kérem szíveskedjen arra válaszolni, hogy mennyi a tisztulási idő a gyógyszerszedés abbahagyása után? Köszönöm S.Magda

        WEBBeteg szakértő válasza a Roaccutan témában

        Kedves Magda!

        A betegtájékoztató szerint 1 hónap, de érdemes kivárnia a 3 hónapot.


        Dr. Mészáros Lajos
        urológus

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-05-04 12:20:21; Megválaszolva: 2010. május 04., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: