• még mindig van pár :(

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Még az előző kérdésemhez annyit tennék hozzá hogy érdekesmódon 3-4-5 db kb elmúlt a péniszről de viszont van még vagy 10 db kb ilyen kissebbek amik még nem múltak el. Ennek mi lehet az oka? És mikor várhatom a javulást? Az orvosomat megkrédeztem ő azt mondta hogy kenegessem még. De mint írta Ön szerint változás két héten belűl várható ezt annyira nem tapasztalom nemtudom miért. Mitévő legyek annyira zavar ez a dolog.

         

        Várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Mindenképpen folytassa a kezelést, férfiak esetén akár 12 hétig is lehet kezelni a területet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-04-29 21:10:22; Megválaszolva: 2010. április 29., 21:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?