• Szem alatti hólyagos duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        A következő problémával szenvedek:

        3napja a bal szemem,alsó szemhéja alatt majdnem a szemzugnál,piros duzzanat jelentkezett,napról-napra dagadt,duzzat fel,a felszínén már 4 kisebb fajta hólyag is található!Fájdalmas és viszkető érzés,néha bele bele nyilaló fájdalom!Kérdésem az lenne,hogy mitől keletkezhetett ez a probléma?Otthoni kezeléssel eltávolítható e vagy szakorvoshoz kell e fordulni?Mivel csillapítható a nyilaló fájdalom?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszai hátterében akár herpeszfertőzés, akár kontakt vagy egyéb allergia vagy irritáció is állhat. Mindenképp mutassa meg bőrgyógyásznak, ugyanis csak a pontos diagnózis ismeretében adható megfelelő kezelés, és jelen esetben egymástól eltérő okok merülnek fel, ezért terápiás javaslatot mondani nem lehet.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-04-12 11:10:18; Megválaszolva: 2010. április 12., 11:10

        Tudjon meg többet: bőrelváltozás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: