• Folt a nyakon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő,

        jónéhány éve kialakult a nyakamon egy vastag barna csík és úgy néz ki mintha koszos lenne, pedig nem az. voltam az sztk-ban ott nem tudtak semmit csinálni vele, majd elmentem egy magánorvoshoz, ő írt fel egy kenőcsöt, amitől nagyon picit elhalványodott, majd vissza is barnult.

        kérdésem hogy mi lehet ez, és mit lehetne csinálni vele hogy elmúljon. nagyon zavar, szeretném levágatni a hajamat, de így nem tudom, mert mindenki azt hinné hogy koszos a nyakam:(

         

        köszönettel gyors válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Acanthosis nigricansnak nevezik ezt a betegséget, mely lehet ártalmatlan kellemetlenség (mely túlsúlyos, cukorbeteg embereken alakul ki), de társulhat belszervi tumorokhoz is, ezért érdemes lenne egy tumorkutatás. 


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-02-09 22:40:09; Megválaszolva: 2010. február 09., 22:40

        Tudjon meg többet: bőrelváltozás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: