• Égéshez hasonló kiütések, fájnak és viszketnek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr! Égéshez hasonló piros hólyagos bőrkiütés, fájó és viszkető érzéssel! A karon, combon és oldalamon.Mellékeltem egy képet a karomról!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Csalánkiütésnek nevezett betegsége van, melynek attól függően hogy akutan vagy krónikusan áll fenn, különböző okai lehetnek. Forduljon bőrgyógyászati Allergológia Szakrendeléshez. 



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-12-31 21:43:27; Megválaszolva: 2009. december 31., 21:43

        Tudjon meg többet: bőrelváltozás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: