• Csomó a háton!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/Nő/Úr!

        A férjem hátán a lapockája alatt,1 diónyi nagyságú csomó van!!! Nos elégge telt alkatú és a  zsírszövetek alatt tapintható a csomó nem fáj neki de elmondása szerint pár hónapja ott van és nem nőtt!!!!Kérdésem az lenne mi lehet ez talán zsírmirigy?és kihez fordulhatnánk?nagyon meg vagyok ilyedve!Válaszát előre is köszönöm és minden jót kívánok!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Asszonyom!

        A csomó szövettanilag lehet bőr, izom, zsíreredetű, egyéb, a leírás alapján felvetődik zsírcsomó, azaz lipoma lehetősége, de ehhez szövettani vizsgálat szükséges. Egy bőrgyógyászati szakrendelést keressenek fel, a pontos diagnózist majd a szövettani vizsgálat fogja megmondani.


        Dr. Balogh Andrea
        gyermekgyógyász

        Dr. Balogh Andrea
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-12-01 11:39:32; Megválaszolva: 2009. december 01., 11:39

        Tudjon meg többet: bőrelváltozás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: