• Egy bőrbetegségröl érdeklödnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         

         Tisztelt Doktor Nő,Doktor Úr!

         

          Egy problémával fordulnék Önhöz.A barátnőmről lene szó,éspedig a probléma a következö lenne.Kb 2hete jelentkezett nála,h az arcán kicsi vizholyag szerü dolgok jelentkeznek,és nagyon könnyen lejön a bör az arcárol.És fájdalommal is jár,mégpedig olyan égö érzés.Napon nem sokat tartozkodik,allergiárol nem tud.A munkahelyén viszont elég poros a levegö,de már régota ott dolgozik,és ez a tünet csak most jelentkezett.Szoláriumba ritkán jár.

         Megköszönném,ha estleg vmi segitséggel szolgálnának.

         Minden jot kivánok!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező!

        Az internetes orvoslás egyik hátránya az, hogy nincs lehetőség fizikális vizsgálatra, pedig kifejezetten bőrbetegségek esetén a fizikális vizsgálat alapvető a diagnózishoz. Sajnos ennyi információ alapján, vizsgálat nélkül nem tudok diagnózist mondani, keressenek fel bőgyógyászt.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-10-03 21:06:50; Megválaszolva: 2009. október 03., 21:06

        Tudjon meg többet: bőrelváltozás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: