• Herpesz genitáliszom van-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már korábban észrevettem magamon, de eddig féltem a választól és nem mertem utána nézni. Most rászántam magam. Fehér pöttyöket vettem észre a fitymámon és nem tom minek nevezzem, de a makkom peremén körbe. Már pár hónapja ott van nem tapasztaltam viszketés sem égést sem egyik tünetet sem amit leírtak csak egyszerűen ott vannak és nem tűnnek el, és nem tudom mit tudnék csinálni. Nem volt szexuális kapcsolatom így nem nemi úton kaptam el. Megszeretném kérdezni, hogy akkor ez, hogy lehetséges, és fertőző-e így ez a dolog? A választ előre is köszönöm: Unnamed!

        WEBBeteg szakértő válasza a faggyúmirigy témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem fertőző betegséről van szó, ezek faggyúmirigyek, ne aggódjon, csak annyi rossz hírem van, hogy nem fognak elmúlni.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 20:07:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy