• Hosszanti csíkok a lábkörmön

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Hölgyem, nemrégiben a pedikűrösöm említette, hogy hosszanti csíkos a lábkörmöm, és ez utalhat szívbetegségre. Valamint meg is van vastagodva pár körmöm a lábamon, de nem gombás, ezt biztosan tudom, és Ő is mondta hogy nem az. Mennyire igaz amit a pedikűrösöm mondott? Mert nagyon megijedtem ennek hallatán. Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Marika

        WEBBeteg szakértő válasza a lábköröm témában

        Kedves Marika!

        A hosszanti csíkokat mutató lábköröm nem szívbetegségre utal, viszont a köröm megvastagodása körömgomba nélkül keringési problémát jelezhet. 

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina



        Kérdés: 2009-06-28 15:34:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?