• Hormonális elváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr. Úr/Nő:péniszemen szemölcs szerű kiütések jelentek meg.Az interneten utána néztem tüneteim alapján,hogy mi lehet ez és a tünetek alapján (szemölcsök miatt)arra jutottam hogy HPV.Már voltam urológusnál és azt mondta hogy ezek a kiütések hormonális dolgok miatt alakultak ki semmi más miatt.Az lenne a kérdésem ,hogy bízzak meg az orvosi véleményben vagy vizsgáltassam ki magam alaposabban?+hogyan lehet ezeket a kiütéseket eltüntetni mert esztétikailag nem valami szépek.Milyen gyógyszerrel?Előre is köszönöm válaszát!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Ha mindenképpen ki akarja zárni a HPV fertőzést, erre lehetősége van a HPV centrumokban, ahol bizonyos összeg ellenében mintát vesznek, mellyel egyértelműen ki lehet mutatni, hogy van-e fertőzése vagy sem. Ha valóban HPV fertőzése van, akkor azt megfelelő kezeléssel gyógyítani lehet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 13:30:10; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?