• Pattanás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy a hátam az utóbbi 2-3 hónapban pattanásos lett. Előtte itt abszolút szép, tiszta volt a bőrőm. Mivel sportolok, így az átlagosnál magasabb a proteinbevitelem, lehetséges, hogy ez az oka, illetve milyen krémet javasolna melynek rendszeres használatától e probléma megszüntethető lenne. válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező!

        A magas fehérjebevitel és a pattanások között nincs kimutatott ok-okozati összefüggés. A pattanásokra nagyon kiváló kenőcsök, oldatok léteznek, keressen fel bőrgyógyászt, aki az Ön számára legmegfelelőbbet felírja.

         

        Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-31 17:49:00; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy