• Roaccutan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Már irtam Önnek kb 2 hónapja hogy a roaccutan mellett szemhéjgyulladás alakult ki nálam.Előszőr 40 mg-t szedtem aztán 30at(mikor ez előjött akkor csökkentettem) de ez sem használt igy huszat végül 10et.Aztán mivel nem mult el kb 1.5 hónapja csk 4-5 naponta szedek 10 mg-t.A szemem rendbejött de sajnos azt vettem észre hogy a pórusaim megint kitágultak,foltokban pirosodik a bőröm..Gondolom ez is a csökkentés miatt van!??De nem is értem miért tágultak megint ki hisz az arcom nem zsirosodik,igaz nem is nagyon száraz normálisnak mondanám.De akkor miért lett megint ilyen???Most arra gondoltam hogy felemelem az adagot napi 10 mg-ra.Csak most attól félek hogy visszajön a szemhéjgyulladás.Mennyi az esélye ennek?És ez az adag elég lehet ahhoz hogy ujból összehuzódjanak a pórusok?Válaszát előre is köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a roaccutan témában

         Kedves Kérdező!

        Igen, a 4-5 naponta szedett gyógyszer kevésbé hatásos. Meg lehetne próbálni naponta legalább 10 mg-ra emelni a Roaccutan dózisát. Azt nem lehet megjósolni, hogy a szemhéjgyulladás vissza fog-e térni, de valószínűleg igen.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 22:51:17; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?