• Naevus pigmetosus dorsi l.d.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/ Úr !

        A tízéves kislányom hátán, a gerincoszlop felett, 7x9 mm-es kissé kiemelkedő növedék, sötétbarna anyajegy van.Papillomatosus jellegű, congenitális. Az utóbbi napokban vettem észre, hogy a szélén körben barnás elszineződés van, ami eddig nem volt..Áprisban ellenőriztettük akkor még mindent rendben találtak . A bőrgyógyász azt mondta, hogy nem kell megijedni, nincs baj, de ez azt jelenti, hogy az anyajegy nincs nyugalomban. Azt javasolta, hogy minél előbb vetessük le és szeretné tudni a szövettan eredményét. Valóban nincs baj vagy csak nem akarta megmondani? Idejében vittem el orvoshoz? Februárban mandula műtéte volt,  ha baj lenne a labor eredményen látszana-e ?

        Köszönettel: egy aggódó anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos látatlanban nem tudom megmondani, hogy van-e valami baj az anyajeggyel. Egy biztos, a laboreredményekben nem látszana, ha az anyajegy rosszirányba mozdult volna.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-17 16:21:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy