• Revalid kapszula

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorok!

        21 éves fiu vagyok.Problémáim akadtak a hajammal ..hajhullás,elvékonyodás..és ezért  szeretném kiprobálni és ha beválik rendszeresen szedni a Revalid haj és köröm ápoló készitményeket(Revalid kapszula). Ebből kifolyólag azt szeretném megkérdezni, hogy szedhetem e a Revalid kapszulát a többi gyógyszereim mellet. Ezeket  a gyógyszereket szedem napi rendszerességgel.

        Tenox 50mg vérnyomáscsökkentő, Zimpax gyomorsav problémákk miatt,Areius, és Rhinocort aqua orrspray az allergia miatt.

        Ezen gyógyszerek melelt szeretném szedni  Revalid kapszulát.

        Kérem irják meg hogy ez leheeetséges e?!.

        Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, szedheti ezek mellett a Revalid kapszulát.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 21:40:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?