• Panasz az arcbőrömre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Ur!

        Nekem olyan problemam van.hogy mar regota az arcomon az orrom mellett mindket oldalon piros foltok helyezkednek el.Ez korulbelul egy eve jelent meg urja.2006-ban volt hasonlo problemam de akkor sokat jartam szolariumba es  a borgyogyasz dalacin t ajanlott ami hasznalt is.Esetleg a sok szolarium is hasznalt?2008 Novemberben megvasaroltam az egesz Vichy termek csaladot a zsiros arcboromre de nem hasznalt az se.Ket honapja ujra a dalacin t  -t hasznalom de most az se segit.Regebben ugy gondoltam,hogy esetleg olajos magvaktol lehet ez,egy ideje nem eszem mar azt se de nem szamit,nem javult az arcborom.Nagyon elkeseredett vagyok,hogy nem segit semmi es alapozo nelkul latnak mar egybol kerdezik milyen az arcod es ez engem nagyon zavar es elszomorit.Mellekelek fotot ,remelem ez segit es tud nekem segitseget nyujtani nekem.

         

        Koszonettel:Katalin

         

        WEBBeteg szakértő válasza a seborrhoeás dermatitise témában

        Kedves Katalin!

        Ún. seborrhoeás dermatitise lehet, mely hormonális hatásra a túltermelődött faggyúban elszaporodott gombák okozzák. Próbálja meg Micetal vagy Nizoral krémmel kenni.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 19:36:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 06:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy