• Túl gyors növekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Nő/Úr.

        Avval lenne problámám hogy amiután leborotválom a lábamról a szört az már másnap elkezd visszanőni.Egyhét múlva már teljesen nagy szörők lógnak a lábamon.Még azzal is gondban vagyok hogy amikor borotválom a lábam kis fekete pontok jelennek meg rajta és mivel nekem fehér a lábam ez nagyon meglátszik.Azt szeretném kérdezni hogy evvel lehetséges-e kezdeni valamit vagy csak én aggodom ennyire.

        Válaszát elörre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrtelenítés témában

        Kedves Kérdező!

         Próbálja meg a borotválás helyett az epilálást, vagy a gyantázást, hiszen ezekkel tartósabb eredményt érhet el. Ha nemcsak a lábszárán ilyen erőteljes a szőrnövekedés egy endokrinológiai szakrendelést keressen fel, hiszen a túlzott férfihormon termelődést ún. antiandrogén fogamzásgátló készítményekkel lehet csökkenteni. A lézeres szőrtelenítés is segíthet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 09:17:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 08:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy