• Cypromix

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr/Doktornő!

        Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy én a cypomix fogamzásgátló tablettát szedem már egy éve, de a bőrproblémák( vagyis a pattanások) még nem teljesen múlottak el, bár nagyon sokat segített a gyógyszer, Ön szerint ennyi idő után még várható-e javulás, és ha igen kb. milyen időn belül? Illetve azt szeretném még megtudni, hogy az elmúlt fél évben híztam is, és hogy lehetséges-e, hogy ez is a tabletta miatt van? Azt halottam erről a fogamzásgátlóról, hogy ez erősebb hormontartalmú, mint egy hagyományos fogamzásgátló tabletta, és ezért nem is ajánlott túl sokáig szedni, ez igaz?

        Előre is köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Fél-egy év alatt a hatás kialakul, ezután lényegesebb javulás már nem várható. Magas hormontartalmú gyógyszer, ezért pusztán fogamzásgátlásra nem ajánlott ez a gyógyszer. Megpróbálhatja a Yadine, vagy a Belara nevű gyógyszert, (ezektől azért annyira nem fog hízni), és menjen el bőrgyógyászatra, kérjen egyéb gyógyszert is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 16:22:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy