• Szoptatáskor használhatok-e bőrgombára pimafucin krémet!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr,Nő!

        Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz,h újra előjött a bőrgombám a két vállam környékén,szeretném megtudni,h pimafucin krémet kenhetek e rá,vagy canestent,úgy,hogy szoptatok nap mint nap egy 4 hónapos csecsemőt?És a másik kérdésem,h a baba elkaphatja e tőlem,mivel ugye nap mint nap ölbe van büfiztetés stb.

        Előre köszönöm válaszát!!!

        Ivett

        WEBBeteg szakértő válasza a szoptatás, bőrgomba témában

        Kedves Ivett!

        Bizony a bőrgombát kezelni kell, és a baba is elkaphatja, próbálja a fertőzött területeket egy textilpelenkával, vagy bármilyen anyaggal letakarni, akkor nem kell aggódnia. Talán érdemes lenne egy bőrgyógyásszal is ellenőriztetnie a gombát, hogy biztosan a megfelelő kezelést kapja.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 15:03:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?