• Bőrproblémák a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Olyan problémám lenne, hogy időnként a makkom tövében, vagy a fitymám azon részén, ami rányúlik a makkomra kipirosodik, mintha egy bőrréteg lejönne róla. És túl azon hogy nem szép, még néha enyhe fájdalommal is jár. Időnként a makkomon is szokott ilyen lenni. Egy tartós kapcsolatom van, szexuális együttlétek után mindíg megmosom. A gyakori válaszokból rájöttem hogy nekem is van gondom a fékkel, bár túl azon hogy egy idő után megfeszül, kb havonta szokott ott érzékeny lenni (nemtudom, hogy ennek lehet-e köze ehez). Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

         Valószínű, hogy gombás fertőzése van, melyre a túl rövid fék miatt főleg merev állapotban nem kellően visszahúzható fityma hajlamosít. Próbálja meg Canesten krémmel kezelni.

         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 21:39:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?