• Anyajegy! S.O.S

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Nő/Úr!

        Én egy 17 éves lány vagyok régóta küzködök a problémámmal!Az a baj,hogy nem tudom el lehetne-e távolitani a fenéknél (végbél) körüli anyajegyet?! Sajnos nagyon rossz helyen van féle is töle és a idő múlásával csak nagyobb lett.és fekete! Félek a hogy esetleg a bőrrák is kialakulhat! Kérem tanácsát minnél elöbb! Nagyon fontos lenne!

        üdvözletem!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, el lehet távolítani ezt az anyajegyet, de előbb személyesen is mutassa meg bőrgyógyásznak azért, hogy milyen biztonsági zónát hagyjanak a kimetszésnél.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 10:19:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: