• A Domestos ártalmas a bőrre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyik kedves ismerősömről tudom, hogy nagyon szereti a Domestost használni. Sőt, az én véleményem szerint túlzásba is viszi. Kesztyűt nem használ amikor dolgozik vele és a bőre már annyira kiszáradt, hogy ki van repedezve és olykor fáj is. Akármilyen kézkrémmel ápolja nem segít a problémán. Orvoshoz ezzel persze nem fordul és meggyőzni sem tudjuk, hogy hagyjon alább ezzel a tisztítószerrel. Azt szeretném megtudni, hogy az ilyen kiszáradás lehet-e ennek a következménye?

        WEBBeteg szakértő válasza a domestos irritáció témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, ez a kiszáradás a Domestos irritatív hatása miatt van. Használjon gumikesztyűt,amikor a Domestossal vagy bármilyen fertőtlenítőszerrel dolgozik.
         
         
         
         
         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 08:50:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?