• Használ-e a vérehulló fecskefű?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!

        A problémám az lenne, hogy a szám és az állam között amolyan bőrkinövés féle keletkezett és ez borotválkozásnál nagyon zavaró, mert ha megvágom véletlenül akkor nagyon vérzik. A képen sárga, de az csak azért van, mert vérehulló fecskefűvel elkezdtem ecsetelni, amúgy bőr színű. Kérném szépen a segítségüket, hogy mivel kezeljem és, hogy mi lehet ez a csúnya kis kinövés? Elnézést, hogy összekentem vérehullóval, de csak most találtam rá az oldalra, miután már elkezdtem ecsetelni. Segítségüket előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező!

        Vírusos eredetű elváltozásnak néz ki. Meg lehet próbálni a vérehulló fecskefüvet használni. Ha nem boldogul vele, akkor forduljon személyesen bőrgyógyászhoz, ahol folyékony nitrogénnel lefagyasztják.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-26 21:24:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?