• Felnőttkori akne-fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr, Kérdésem az lenne, hogy én egy 28 éves nő vagyok, de még vannak pattanásaim. Nem vészes, már múlóban van, mert tini korom óta tart:( Szinten tudom tartani, de ha lehetne jobb, örülnék:) viszont lett párkapcsolatom-ami már véget ért:(- és elkezdtem szedni Yasminell fog.gátlót. S ettől két hét után teljesen pattanásos lett az arcom. Abba hagytam s elmúlt nagyjábó. A kérdésem az, hogy milyen fog.gátlót használjak a jövőben, amitől nem leszek pattanásos. Legalábbis jobban. Ill. ha Roaccutant szedek az elején, amig hozzászokik a szervezetem a fog.gátlóhoz, az nem megoldás? Csak hogy ne jöjjenek ki a pattanások. Várom válaszát, mert lelkileg nagyon megviselt. Köszönöm [email protected] Szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Kedves Szilvia!

        Sajnos a Roaccutan szedésének kezdetén is romlik az aknés bőr állapota. A fogamzásgátlókkal kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy minél kisebb hormontartalmú vagy antiandrogént is tartalmazó gyógyszert szedjen, amit nőgyógyász szakorvos tud javasolni.
         
           

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 22:44:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: