• Köröm gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sajnos évek óta körömgombám van, a két nagylábijjamon, nem tudom mit tegyek, mert nem tudom kezelni. Valamint nagyon szárad és vastag a sarkamon a bőr, ami rendeszeresen berepedezik, hiába ápolom, és kaparom. Igaz sokat dolgozom cipőben és lábon. Kérem segítsen. Köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a körömgomba témában

        Kedves Kérdező!

        A körömgomba szájon át szedett gyógyszerekkel gyógyítható, amelyeket sokszor több hónapig is kell szedni ahhoz, hogy javulás mutatkozzon.  Bőrgyógyászt kellene felkeresnie, ahol mintát vesznek a problémás köröm alól, és a kitenyészett gombának megfelelő gomaellenes kezelést fogja kapni. A repedezett sarok gyakoribb, ha álló munkát végez valaki, és több odafigyelést igényel. Dolgozzon kényelmes cipőben.

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 12:11:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó