• Anyajegy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr, Doktornő!

        Kiskorom óta tele van a testem anyajegyekkel, azonban nem vagyok szeplős, vöröshajú és nem kimondottan fehérbőrű sem.

        A mellem alatt van egy nagy anyajegyem, ami ki is áll, és már volt arra példa, h beleakadt a körmöm. Elementem bőrgyógyászhoz, de az orvos csak megnézte, nem is vizsgált meg, és írt egy beutalót a sebészetre.

        Azt szeretném megtudni, hogy van-e a hagyományos műtéten kívűl valami más módszer is, ami kevésbé kockázatos - pl. lézeres eltávolítás.

        Illetve azt szeretném megtudni, hogy ha tavasszal elmegyek szoláriumba max. 5-6 alkalommal, az nagyon megárt?

        Válaszát előre is megköszönve,

        Emese

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy témában

        Kedves Emese!

        A lézeres eltávolítás pigmentált anyajegyeknél nem ajánlott, mert a kimetszés határai nem biztosak a szövettani feldolgozás során.
        5-6x nyugodtan elmehet a szoláriumba, csak ne égjen le!

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 20:52:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 07:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy