• Hajhullási probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok !

        19 éves férfi vagyok. Hullik a hajam ...Nem vagyok se bőrgyógyász se orvos, de még a vak is látja, hogy azért mert szinte az egész fejbőrömet vastag korparéteg borítja.

        sok korpásodáselleni sampont próbáltam az utolsó néhány hónapban de semmi

        amellett hogy a hajhullás fokozott nem is igen tud visszanőni mert a korpa rögtön benövi...milyen gyógyszert vagy sampont vagy hajszesz tudna nekem ajánlani ? A menjen el spotrolni témát kérem ugorjuk át heti 4-7x járok konditerembe :)

        Válaszát előre is kösznöm, jó munkát !

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Tisztelt Kérdezőnk!

        Nem tudom próbálta-e már a Nizoral, Sebiprox vagy Neutrogéna T-gél total sampont, Ha nem, meg lehetne próbálni őket. Gombásodás okozhat apró korpázó hámlást, de a vaskos felrakódást a fejbőrön pikelysömör, ill. ún. DLE okozhat. Mindenképpen forduljon személyesen orvoshoz, lehet hogy szövettani vizsgálatra is szükség lesz a hajas fejbőrről. Ha meg lett állapítva a diagnózis, akkor célzott kezelés kell.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 21:43:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 15:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó