• Anyajegy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktornő!26 éves vagyok,már irtam őnnek hogy a melltarto vonalban lett egy kinövésem ami nem tudom hogy ott volt e vagy sem!ugy néz ki mint egy börszinü valami,aminek mintha sebes lenne a teteje!a bőrgyogyász csak jövö hét szerdán tud fogadni!ráér addig?mégegy kérdésem lenne,tudna bővebb felvilágositást adni a faggyumirigy gyulladásrol?egy olyanom is van,amit kezeltünk fucidin krémmel egy honapig!a gyulladás lement de egy kis csomo megmaradt!mit kell kezdeni vele?köszönettel:Sylke

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelvátozás témában

        Kedves Kérdező!

        Természetesen ráér ha egy hét múlva vizsgálják meg a "kinövést". A rosszindulatú elfajulás nem néhány nap alatt létrejövő folyamat, hanem több év, több hónap alatt alakul ki. Ezen a néhány napon nem múlik semmi. A gyulladás nyomán visszamaradó kis, barna , tömött csomó feltehetően egy ártalmatlan, körülírt kis hegesedés eredménye, de ezt is mutassa meg természetesen bőrgyógyászának.

        Dr. Gál Mónika bőrgyógyász

        Itt olvashat a WEBBetegen a faggyúmirigy-gyulladásról:

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/szepsegapolas/299/


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-19 16:35:30; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy