• Furcsán kinéző makk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő !

        Utóbbi 1-2 hónapban azt vettem észre, hogy a makkomon a bőr elég furcsán néz ki, úgymond "repedezett" a korona felett . De nem piros meg nem fáj ott, de eléggé zavaró, és nem tudom hogy esetleg ez 1 betegség-e. Nagyon fontos lenne a válasza.

        Nagyon szépen köszönöm!
        További Szép Napot!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet, hogy csak irritáció vagy bőrszárazság okozza, de ki kell zárni a gomba, ill. egyéb fertőző betegségek lehetőségét is, ezért kezeletlenül forduljon orvoshoz.

         

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 21:37:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: