• Elfelejtett kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Elnézést de még kifelejtettem egy kérdést a 2 perccel ezelőtt elküldött levélből.A roaccutannal kapcsolatban tettem fel kérdéseket.Még kiegésziteném azzal hogy már kb. egy hónapja is tettem fel kérdést,akkor is a roaccutannal kapcsolatban mégpedig azt hogy a már emlitett problémáim mellett a szemhéjgyulladás is kialakult nálam ami következtében a szempilláim fele már kihullott.Irta hogy ha abbahagyom 2-3 hónap mulva visszanő a szempillám.de az a baj hogy az napi 20 mg-al még nagyon messze van..(augusztus eleje...)azért gondolkoztam főleg a kura felfüggesztésén.Tehát ha egy darabig lecsökkenteném 10 mg-ra 3-4-5 naponta a roaccutant akkor igy van esély a szempilla visszanövésére?igy is 2-3 hónap lenne?Vagy ehhez mindenképp muszáj abbahagyni és majd ujból elkezdeni később ha már megoldódott a probléma kis dózisban?Válaszát ujból előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a roaccutan témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha 3-5 naponta szedné a Roaccutant, akkor is van remény a szempilla visszanövésére. Ha emellett is vannak mellékhatások, akkor abba kellene hagyni a gyógyszer szedését.

         Dr. Bodnár Edina


         
             

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 22:08:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy