• Bőr probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor / DOktornő ! 3 éve rendszeresen futok . Januárban kaptam egy Leg Magic készüléket,amivel nekiálltam edzeni . Az első használat után izomlázam lett tőle. Én ennek ellenére edzettem rajta tovább,valamint továbbra is futottam . 1 hét után furcsa felmaródás szerű dolgokat vettem észre a bőrőm alatt a vádlijaimom,valamint a combjaim hátsó felém. 1 hetet pihentettem a lábaimat . Nem múlottak el. utánna folytattam az edzést . Éreztem,hogy fájnak az izmaim . Kb. 3 hét múlva elmúlottak az izomfájdalmak ,viszont a bőrőm alatt ez a vmi továbbra is ott volt . Gondoltam majd csak elmúlik . 2 hónap telt el, voltam háziorvosnál,ő azt mondta,hogy nem tudja,hogy mi lehet ez . Nekem van egy olyan felvetésem,hogy a tejsav kimarhatta belül a bőrőmet . EGyértelmű,hogy a bőr alatt van . Ilyen létezik ? Mi lehet ez ? Válaszát előre is köszönöm ! Egy kétségbeesett 21 éves lány ( ha szükséges képet is tudok küldeni )

        WEBBeteg szakértő válasza a izom témában

        Kedves 21 éves lány!

        Még nem hallottam olyanról, hogy a tejsav belülről kimarja a bőrt . Meg kellene nézni ultrahanggal, hogy nincs-e izomszakadás vagy sérülés. Forduljon személyesen orvoshoz.

         

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 21:35:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy