• A hajhullást okozhatja fogínygyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A hajam már közel 3 éve hullik, kopaszodok. Ezt 20 évesen nem tartom normálisnak. 3 éve elmentem a bőrgyógyászhoz, ezáltal hogy elküldött különböző vizsgálatokra, kiderült, hogy ki kell venni a mandulámat. Kivették, de semmi javulást nem tapasztalok. A fogorvos pedig azt mondta, hogy be van egy kicsit gyulladva afogínyem, de ez még nem okozhatja a hajhullásomat. de viszont már csak erre az egy dologra tudok gondolni. Mit tegyek? Nem akarok teljsen megkopaszodni!!

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fogínygyulladást és a hajhullást is okozhatja vérszegénység, vashiány. Meg kellene nézni a vérképét és a vasszintet. Addig is szedjen Forcapil kapszulát.

         

         Dr. Bodnár Edina


         
             

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 21:40:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó