• Fájdalmas himvessző

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr!A páromnak időközönként a makkon fehér pattanásszerü kis holygocskák lesznek,és egy kicsit viszket is neki,utánna az elmulik vagy kifakad és ilyen fehér hámlásszerü jön le róla,majd ezt követően a makk alatt 2 centiméternyi pirosodás következik és elég piros ami nagyon fáj neki,még szeretkezés közben is fáj.Egy idő után elmúlik és van hogy 2-3 hónapig semmi majd ismét előjön.Ön szerint mi lehet ez ,és mi okozza,és mit lehet tenni?Köszönöm előre is válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Herpesz fertőzés lehet, amit HSV vírus okoz. A HSV visszatérő fertőzést okoz,mert nem tűnik el a szervezetből, csak visszahúzódik az ideggyökökbe, és onnan időnként visszatér. Az immunrendszer erősítésével és antivirális kezeléssel megelőzhető a fertőzés.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 21:34:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: