• Gyantát használtam...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor! 2-3napja legyantáztam a lábam, s tegnap elkezdett viszketni, ma már elviselhetetlen. Piros foltok az egész lábamon. Elmennék borgyógyászomhoz, de sajnos csak holnapután megyek haza suliból. 4hónapig csak borotváltam, mert nyáron nagyon csúnyán begyulladt epilátortól. Akkor a szálak befelé nottek, s én okos kikapartam, aztán a hegek nagyon nehezen múlnak el még most is megvannak. Ezértis lemondtam az epilátorról. Nem gondoltam, hogy gyanta is ilyen hatással lesz. Szeretnék segítséget kérni, milyen krémet vegyek patikában, ami segít a foltok és viszketés ellen. Naponta dezinfikállom és babaolajat használlok, nem túl sok sikerrel..

        WEBBeteg szakértő válasza a viszketés, piros folt témában

        Tisztelt Kérdező!

        Fucicort kenőcsöt kellene venni, de sajnos ez csak receptre kapható. Recept nélkül tud venni Physiogél testápolót, amit addig is tud használni.

         

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 21:38:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy