• Lábon seb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kőszőnőm a válaszát decsak augmentin 625mg duo irttak fel és fertőttlenitővel fujtákbe piros szinü volt csak ennyit csináltak velem de nemtom hogy a kőrőm virág krém jolenne rá dr nő javasojon mán valamit kőszőnőm dr nő segicsen

        WEBBeteg szakértő válasza a sebgyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos csakis sebváladéktenyésztés alapján kellene antibiotikumot adni, ezért így nem tudok segíteni Önnek. Tehát teljes gyógyulás az antibiotikus kezeléstől várható. Vissza kellene mennie a bőrgyógyászhoz, aki kezelte Önt, hogy nem javul és segíteni fognak Önnek, hogy minél hamarabb meggyógyuljon.

        Dr. Jóna Angelika.

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 09:03:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy