• Roaccutan mellékhatás2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Irtam hogy nem rendszeres a menstruációm a roaccutan mellett illetve kérdeztem hogy hathat-e az anyagcserére?Irta hogy megváltoztatja a máj müködését ezért lehetnek ezen tünetek.Ha abbahagyom meg fog oldódni ez a probléma?illetve még az lenne a kérdésem ha felfüggeszteném a kurát és pár hónap mulva kezdem előről az olyan mintah eddig nem is szedtem volna és kezdődik előröl hogy be kell szedni a 120szorost?illetve mi lehet a kura alatt a legkisebb dózis?a bőrgyógyászom azt modta hogy szedjek 3 naponta 20 mg-ot és meg fog szünni minden mellékhatás és ez nem számitana a kura abbahagyásának..Ez igy van?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a Roaccutan témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen,megoldódik a probléma. Ha abbahagyja, kb. 1 hónap múlva kiürül  a szervezetből a gyógyszer, és akkor újból el kell kezdeni a kúrát. A bőrgyógyásza jót mondott, 3 naponta 20mg-al nyugodtan szedheti a Roaccutant. A legkisebb dózis 10mg 6nap.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 21:43:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: