• Roaccutan mellékhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem az lenne hogy a roaccutannak lehet e olyan mellékhatása hogy hat a menstruációs ciklusra ha valaki nem fogamzásgátlóval szedi?(tudom hogy nem szabad mellette teherbeesni de nem élek párkapcsolatban igy ennek az esélye nulla) de mivel mióta szedem a ciklusom mondhatni nem rendszeres..kb 2 hónapja nem jött meg holott a roaccutan szedése előtt mindig teljesen szabályos volt.Válaszát előre is köszönöm Még annyi kérdésem lehet hogy tényleg hat az anyagcserére is?sok helyen ezt olvastam meg azt hogy hizni is lehet tőle..mi ebből az igazság?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a roaccutan témában

        Tisztelt Kérdező!

        A menstruációs ciklust nem szokta megváltoztatni, de Önnél az lehet a helyzet, hogy megváltoztatja  a máj működését, és így a hormonok lebomlását. A máj működésének befolyásolásán át az anyagcserére is hathat a gyógyszer, mely néha hízáshoz vezet.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 08:50:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy