• Erősen pattanásos bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         Kedves Doktornő!

        Tanácsért fordulok önhöz. Tizenéves korom óta küzdök a pattanásokkal. kipróbáltam rengeteg krémet, Diane35-öt, Roacuttant. Átmenetileg volt némi javulás, de igazán semmi nem segített. Most 33 éves vagyok, másfél éve szültem és a szoptatás abbahagyásával sokkal rosszabb lett. Most már a mellem és a hátam is tele van. Már előre félek a nyártól, nem tudok kivágott ruhát felvenni. Most jártam endokrinológusnál, a hormonvizsgálat teljesen jó lett, nőgyógyászatilag is rendben vagyok, PCOS-t is kizárták. A bőrgyógyász már több krémet is felírt: Skynoren, Isotrexin, Differin, valamelyest használ, de mindig újabbak jönnek elő. Nem eszem zsíros, cukros ételeket, csak ásványvizet iszom és minden nap tornázom. Egy szóval minden tökéletes, csak a pattanások keserítenek meg. Mit tehetnék még hogy rendbe jöjjön a bőröm?

        Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leghatásosabb egy újabb Roaccutan kúra lenne, de a lokális kezelések mellett szisztémás antibiotikum is jó lehet.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 21:56:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy