• Piros pontok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur!

        A baratom peniszenek tetejen,a makkjan apro piros pontok jelentek meg.Allitasa szerint se nem faj,se nem viszket.Amikor betegeskedtem antibiotikumot szedtem,minek hatasara huvelygombam lett.Volt,hogy igy is szeretkeztunk.Lehet ez az oka?Hasznalhat o is olyan kremet amilyet en?Nem szivesen megy orvoshoz,ezert javaslata nagyon segitene.Valaszat elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, valószínű, hogy gombás fertőzés okozza a tüneteket. A barátja is használhatja az ön krémjét.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 20:00:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: