• Fityma-probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        A fitymánom kb. 2 hónapja megjelent egy valami. Van egy enyhébb fitymaszűkületem és az új barátnőmmel rendszeresen nemi életet éltünk, majd úgy festett először mintha megrepedezett volna a fitymám, de most már eltelt kb. 2 hónap és a repedés nem múlik hanem mintha karfiol szerűvé burjánzott volna. De nem hólyagok és nem sebes. Nem váladékozik. A vizelés sem más mint eddig tehát nem csíp, nem éget, illetve nem folyik semmi a húgycsőből sem, néha viszket és fáj/érzékeny de nem állandóan és inkább közösüléskor. A barátnőm nem kapta el és neki nincs ilyenje nem is volt. Mi lehet ez és mit kellene tennünk? Nem vagyok körülmetélve ez lehet az okozója esetlegesen? Ez a dolog a fityma vége felé található. Kérem segítségét ez ügyben, mert tanácstalan vagyok!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fitymaszűkület hajlamosít a kórokozók megtelepedésére és elszaporodására a fityma és a makk között, ezért forduljon Urológushoz vagy STD szakrendelésre, és lehetőleg ezelőtt 1 hétig ne kezelje semmivel.

         Dr. Bodnár Edina

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 19:03:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy