• Ragályos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur! Olyus Tamas vagyok es lenne egy kerdesem, keresem. Egyik baratnomnek 5 evvel ezelott volt egy komoly feher gombas Candida Albicanis fertozese, amit elkaptam, csunya volt de kikezeltettem, sajnos azonban visszamaradtak a makk aljan, a fityma alatt, a megadott kepen( http://www.tankonyvtar.hu/site/upload/2008/10/images_ime00493.png ) lathato szemolcsokhoz (ha jol tudom condyloma) hasonlo valamik, csak picik es tobb. Az itteni legjobb borgyogyasz azt mondta, tobb eves kremes es gyogyszeres (pl. Canesten, Biazol, stb.) kezeles utan, mikor nem mult el, hogy nem is fog soha, szerettem volna korulmetelest alkalmazni, de azt nem akartak megcsinalni emiatt igy meg mindig megvan. Utanaolvastam es lattam, hogy ki lehet kezelni es utana is fogok jarni. De a jelenlegi paromnak van valamilyen feher gombahoz hasonlo valadeka, nem feher gomba, mert keves van, de egesz melyen es nagyon zvaro, mert mindig feher leszek tole. Ezt o szinten kezelte de ujra es ujra kiujul. Ez az en condylomam noi kontosben vagy egeszen mas? Van-e kozom hozza?Mert a borgyogyasz szerint tolem semmit nem kaphatnak a nok el. Muszaj lenne-e mindig ovszerben szeretkeznem? Ez a legfontosabb, hogy megnyugtathatom-e a noket, hogy ezt a condylomat tolem nem kaphatjak el? Varom valaszat es elore is nagyon koszonom. Maradok tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ne aggódjon, ezek csak mirigyek, és tényleg nem fertőzőek, de nem is tűntethetők el. Mivel nem condylomája van, nyugodtan szeretkezhet óvszer nélkül is.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 20:32:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy