• Nem pattanás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Én egy 28 éves férfi vagyok, és a problémám a következő. 3 éve volt egy balesetem és megműtötték a gerincemet, minden rendben volt és rá 2 évre ismét felvágtak a hátam közepén hogy kivegyék a csavarokat. Ekkor is rendben ment minden, szépen be is gyógyult. De vágás mellett megjelent egy kis pattanásszerű kis piros dudor, tényleg nem nagyobb mint egy pattanás és nem is okoz semmilyen problémát csak idegesít, azt hittem hogy elmúlik, de nem. Próbáltuk már kinyomni mint egy pattanást de nem lehetett. Ez már kb a második műtétem óta ott van, már 1 éve. Nem lehet hogy egy kis varrat maradt ott bennem?  Ön szerint mi lehet? A bőrgyógyászatot, vagy a sebészetet keressem fel ahol műtöttek?

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó témában

        Tisztelt kérdező!

        Lehet fonalgranuloma, de lehet ún. sarcoidosis megnyílvánulása is. Keressen fel bőrgyógyászt, valószínű, hogy szövettani vizsgálatra el kell küldeni a csomót.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 21:51:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: