• Szőrtüszőgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Heti egy alkalommal epilálom a bikinivonalamat, a lábaimat, a hónaljamat (nem szeretem a szőr látványát, ezért is ilyen gyakran). Sajnos sokszor szőrtüszőgyulladás alakul ki (pedig veet szőrbenövésgátlót is használok, régen használtam gyantázás utáni krémeket de az sem volt jó) ami főleg strandon zavar nagyon! A szolárium leszárítja ugyan pár napig, de aztán újra látható lesz. Az is zavar hogy látom ahogy pár szőrszál a bőr alatt van és nem "bújik"ki hanem "pattanás" lesz belőle. Segítségét szeretném kérni, hogy tudna-e valamilyen krémet ajánlani amit használhatnék úgy rendszeresen hogy heti 1-szer szoláriumozok és néha napozok is (bár inkább csak nyaralásokon). Nagyon várom a válaszát, és előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrtüszőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az Isotrexin gél és az ureás testápoló segíthet, illetve az, ha pl. szaunában kicsit fellazul a bőr felső rétege, és azt testradírral leradírozza.

         Dr. Bodnár Edina


         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 18:20:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy