• Atrófiás heg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Az lenne a kérdésem hogy ugye az atrófiás heg nem terjed?ugy értem hogy van egy pattanás utáni nem olyan mély hegem már egy fél éve és most mintha nagyobb lenne vagyis igazából mellette is lett egy kis bemélyedés nem tudom mitől..Mi lehet ez?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a atrófiás heg témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az atrófiás heg nem terjed, de lehet hogy a korábbi mellett volt egy másik pattanás, mely szintén hagyott maga mögött egy pici heget.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-23 21:20:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: