• Börgomba?.......

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!Egy számomra kellemetlen és visszatérő problémával fordulok Őnhöz.Voltam börgyogyásznál és a két farpofa között gombás fertőzést állapitott meg.A problémám az,hogy kétéve hiába használok bármilyen kenöcsöt nem mulik el.Sőt egyre többször viszketö,égető érzést tapasztalok.Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem biztos, hogy gombás fertőzése van. Gombavizsgálat kellene, és ha az negatív, akkor szövettani vizsgálat is. Ha mégis gombás fertőzés igazolódna, akkor gyógyszeres kezelés kell a makacs, visszatérő fertőzés miatt.

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-19 19:45:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 08:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: